Skip to main content

Tjäna pengar till klassen

Behöver din klass tjäna in pengar till klasskassan? Kanske har ni bestämt er för en rolig utflykt eller en minnesvärd klassresa? Oavsett är det alltid bra med så mycket pengar som möjligt i klasskassan. Då är Bambusas strumpor perfekta att sälja med klassen. Alla behöver vi ju strumpor, därför är våra produkter både populära och lättsålda.

Sälj först, betala efteråt

Gratis frakt

Öppen retur

Starta en klassförsäljning

Ett paket bambustrumpor säljs för 200 kr (samma pris som i butik). Inga utlägg – betala efter att ni har sålt produkterna. Enkelt och säkert.

Varför klassförsäljning med Bambusa?

  • Lättsålda – 5,2 miljoner sålda par
  • Gratis frakt och fri retur
  • Ingen utlägg – sälj först, betala efteråt
  • Hög kvalitet – Nöjda kunder
  • Nöjd kund garanti
  • Kundservice öppet 8-20
Kontakta oss

"Mjuka som silke och otroligt slitstarka."

Anders Sundberg

Vad säger våra kunder?

tjäna pengar till klassen

Fördelar med att sälja till klassen med Bambusa

Våra produkter är utmärkta för klassförsäljning då strumpor är något som alla behöver, oavsett ålder och kön. Samtidigt vill många människor göra miljövänliga val och leva hållbart.

När ni väljer att tjäna pengar till klassen med Bambusa så gör ni ett miljövänligt och hållbart val. Våra strumpor är baserade på ett material som är tillverkat av ekologiskt odlad bambu.
Bambu är en råvara som kräver lite vatten, växer snabbt och behöver varken besprutning eller konstgödsel. Förpackningen är helt plastfri och istället gjord av återvunnen kartong. Detta gör våra strumpor till en utmärkt produkt för klassförsäljning då många människor idag vill göra ett etiskt och miljövänligt val. Produkterna är eftertraktade och säljs redan i över 500 butiker i Sverige, Finland och Norge.

Så här fungerar det att tjäna in pengar till klassen

Det är enkelt att tjäna pengar till klassen med Bambusa. Ni börjar med att registrera er klass med antal elever som skall sälja. Vi skickar du ut gratis säljmaterial till er klass som ni kan använda er av vid försäljningen. Sedan har klassen har 2-3 veckor på sig att ta in beställningar och tjäna så mycket pengar som möjligt till klasskassan. Efter detta skickar hela klassen in en samlad order till oss och vi skickar ut varorna inom 3-5 dagar. Eleverna delar sedan ut varorna och tar emot betalningar. Betala sedan fakturan till oss och allt är klart!

Fördelar med våra produkter som ni kan berätta om vid klassförsäljningen

Förstärkt tå/häl – Vi har förstärkt både tå och häl på våra strumpor för att undvika slitage. Förstärkningen är är tillverkad av bambuviskos och slitstark nylon.
Sitter perfekt – Strumpor är något vi använder hela dagen, därför har vi utvecklat strumpor som sitter optimalt. Med våra strumpor på fötterna känner ni verkligen skillnaden!
Mjuka och sköna – Våra strumpor är extra mjuka och lyxiga för att de är tillverkade av bambuviskos. Strumporna andas bättre än bomull och ni kommer märka hur skönt det känns för fötterna.
One size och unisex – Vår design är gjord för alla! Den unika one-size och unisex designen gör att hela familjen kan använda Bambusa.

Här kan ni läsa mer om hur ni även kan tjäna extra pengar till laget.