Skip to main content

Gå på moln

När du väljer Bambusa så gör du ett miljövänligt och hållbart val. Våra strumpor är baserade på Tanboocel®, tillverkad av ekologiskt odlad bambu. Tanboocel® ger en silkesmjuk känsla mot huden och transporterar fukt bättre än bomull. Produkterna är certifierade av Oeko-Tex – för din trygghet och hälsa.

Råvaran bambu växer snabbt, kräver lite vatten och behöver ingen typ av besprutning eller konstgödsel. Vår förpackning är helt plastfri och vi använder bara återvunnen kartong.

Etiskt val

När du väljer Bambusa gör du ett etiskt och miljövänligt val. Strumporna produceras av godkända och certifierade fabriker i Kina. Strikta marknadsstandarder säkerställer bra arbetsvillkor och rättvisa löner till arbetarna. Vi jobbar bara med seriösa samarbetspartners som bryr sig om människor och vår planet.

Hög kvalitet

Våra fyra modeller är skapade av norska designers, med helt unik passform, komfort och hållbarhet. Produkterna säljs i över 500 hälsobutiker i Sverige, Norge och Finland. Vi blev utsedda till ”Årets Leverantör 2018” av hälsobutikskedjan Life.

Skicka in en intresseanmälan om sponsorsamarbete

Mjuka bambustrumpor av högsta kvalitet och komfort. Det är enkelt att välja Bambusa – du känner skillnaden.
Intresseanmälan om sponsorsamarbete